• تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۰/۰۲ 
  • تعداد بازدید : 56
  • کد خبر : ۳۹۹۵
برگزاری جلسه كمیته شورای مدیران دی ماه 1403
📣به گزارش روابط عمومی شرکت سیمان خزر، جلسه شورای مدیران با حضور دکتر اسحق جمال امیدی مدیر عامل و نائب رئیس هیئت مدیره و کلیه مدیران و روسا واحد ها در روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۳٫۱۰٫۲راس ساعت ۱۱ صبح در سالن کنفرانس شهید سردار شهید حاج قاسم سلیمانی شرکت سیمان خزر برگزار گردید. 🔹در ابتدای دکتر جمال امیدی جلسه را با آیه ۳ سوره مبارکه احزاب آغاز نمودند. "تَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ وَ كَفى‌ بِاللَّهِ وَكِيلًا «۳» و بر خداوند توكّل كن، و همين بس كه خداوند وكيل و نگهبان (تو) است. 👤 وی همچنین با حضور در تخته وایت برد با ترسیم شرایط کنونی تولید و تحویل با اعداد و ارقام از ابتدای سال جاری تا کنون ، چگونگی استفاده از فرصت ها بابت تحقق اهداف شرکت را تشریح نمودند.

برگزاری جلسه کمیته  شورای مدیران

شرکت سیمان خزر در دی ماه سال ۱۴۰۳

📣به گزارش روابط عمومی شرکت سیمان خزر،

جلسه شورای مدیران با حضور دکتر اسحق جمال امیدی مدیر عامل و نائب رئیس هیئت مدیره و کلیه مدیران و روسا واحد ها در روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۳٫۱۰٫۲راس ساعت ۱۱ صبح در سالن کنفرانس شهید سردار شهید حاج قاسم سلیمانی شرکت سیمان خزر برگزار گردید.

🔹در ابتدای  دکتر جمال امیدی جلسه را با آیه ۳ سوره مبارکه احزاب آغاز نمودند.

"تَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ وَ كَفى‌ بِاللَّهِ وَكِيلًا «۳»

و بر خداوند توكّل كن، و همين بس كه خداوند وكيل و نگهبان (تو) است.

👤 وی همچنین با حضور در تخته وایت برد با ترسیم شرایط کنونی تولید و تحویل با اعداد و ارقام از ابتدای سال جاری تا کنون ، چگونگی استفاده از فرصت ها بابت تحقق اهداف شرکت را تشریح نمودند.

👤➕ دکتر جمال امیدی در ادامه با اشاره به موضوع مهم و هائز اهمیت موتور اصلی کوره و چرخدنده آسیاب سیمان قدیم پرداخته و پس از بررسی اقدامات صورت گرفته دستوراتی در همین راستا به مدیران فنی ابلاغ نمودند.

وی همچنین با تاکید مجدد  به موضوعات مهم نوآوری ، آن را برای آینده و راهبرد استراتژیک شرکت بسیار مهم تلقی نمود .

 👤➕در پایان جلسه دکتر اسحق جمال امیدی ضمن تاکید بر لزوم هم افزایی افزود:  توفیقات شرکت سیمان خزر را از برکات همدلی ایجاد شده بین تمامی پرسنل باید دانستند و اظهار امیدواری نمودند با تکیه بر نیروهای متخصص خانواده سیمان خزر در پایان سال کلیه اهداف از پیش تعیین شده محقق گردیده  و جلسه را با ذکر صلوات پایان دادند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0